INFO & BIO

SANDER DE JONG FOTOGRAFIE

INFO & BIO

Fotografie is mijn passie. Al ruim 20 jaar. Ik hou van het creatieve, samen op avontuur. In een goede sfeer samen geweldige platen maken. Buiten de kaders. Los van de hokjes. Niets is te gek.

Portret en Modelfotografie. Dat doe ik graag. Mooie beelden maken. Samen zien waar de schoonheid ligt. Ontdekken. Hoewel ik best veel studiowerk heb gedaan en ik er van houd om het licht daar helemaal naar mijn hand te zetten, ben ik de laatste jaren toch vooral op locatie aan het werk. De omgeving in harmonie met het model laten zien. Of juist samen het contrast daartussen opzoeken. Ruige natuur en mooie zachte huidtonen. Mooie bossen of zandverstuivingen en juist hele kleurrijke kleding. Zelfs een zakelijk portret kan nog fonkelen en raken.

Geniet van mijn werk en laat je inspireren!

PASSIE

Om mijn beelden – en ook mijn hoofd – fris te houden vind ik het fijn om afwisselend bezig te zijn en zo veel passies te combineren. Ik heb werk in de maatschappij. Draag mijn steentje bij aan een betere wereld en een schonere Noordzee bij Rijkswaterstaat. Ik ben een familieman die graag tijd doorbrengt met zijn vrouw en twee kinderen. Ik hou van bierbrouwen, koken en barbecue op wedstrijd-niveau.

Ik ben dol op het bezoeken van kleine intieme concertjes en ga graag naar de bioscoop voor films van Quentin Tarantino, Paolo Sorrentino en de Coen Bros.

Diep in mijn hart ben ik DJ op mijn eigen feestje, dans ik de sterren van de hemel, maak ik voor iedereen lekkere hapjes en mix ik de hele nacht door de mooiste cocktails bij elkaar voor al mijn lieve vrienden en vriendinnen! Een man die geniet van het leven en al het moois wat er op de wereld te zien is!

in fotografie probeer ik al dat moois te vatten. in beelden.

Portret

Contact maken en vertrouwen uitstralen. Door tijd te investeren in elkaar worden beelden sterker. Ik vind niks mooier om te doen. Puur in zwart-wit vaak het meest treffend.

Mode & Outdoor

Een model ten voeten uit fotograferen. Van top tot teen. In harmonie met de omgeving of juist in schril contrast daarmee. Heerlijk samen op avontuur en mooie beelden maken!

Social

Jezelf promoten, je persoonlijkheid op de kaart zetten. Een mooie profiel-foto voor je socials. Zakelijk maar toch met een leuke spark. Sfeerbeelden in de omgeving waar je werkt. Dat werkt!

Zakelijk

Je zaak promoten, je onderneming op de kaart zetten. Vooraf plannen we een treffende campagne in en ik zorg voor de benodigde beelden. Een bedrijfsreportage voor je zaak en personeel.