WORKSHOPS

MODELFOTOGRAFIE OP LOCATIE

wORKSHOPS

Deelnemen aan een workshop fotografie tilt je fotowerk naar een hoger niveau. Door de jaren heen heb ik met tientallen fotografen samen gewerkt en telkens weer ontstaan er op de set spontaan leuke ideeën waar de hele groep van profiteert. Eerst even de kat uit de boom kijken en iemand anders aan het werk zien kan ook. Zelf een keer fotograferen met een professionele Nikon spiegelreflex en hoogwaardige objectieven kan ook. We beginnen met een korte theorie aan de hand van een aantal aanwijzingen op papier (een hand-out die je mee naar huis mag nemen als houvast voor later) maar gaan dan ook meteen lekker aan de slag. Kijk eerst een rondje mee over mijn schouder en ga daarna lekker zelf aan de slag.

Als je vooraf een eigen moodboard hebt gemaakt dan kun je dat samen met het model en mij als assistent gaan realiseren. Ik kan je daarbij helpen. Het is ook leuk om je te laten inspireren door de andere deelnemers. Door elkaar te helpen bij het uitwerken van creatieve ideeën leer je veel van elkaar. Technische tips op het gebied van compositie, brandpunt en belichting. Ook wordt er veel aandacht besteedt aan het regisseren van het model en het manipuleren van de omgeving en het bestaande licht. Fotografen die even niet schieten helpen de anderen met het aansturen van de flitsers of het ophouden van het reflectiescherm.

Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte plaatje.

Maximaal 4 deelnemers per workshop voor meer fototijd, meer individuele aandacht en optimale resultaten voor elke deelnemer

Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen redenen om deel te nemen: